Kaan Tangöze Gölge Etme 2015 full albüm

Kaan Tangöze Gölge Etme 2015 full albüm indir
Kaan Tangöze - Gölge Etme (2015)
Kaan Tangöze Gölge Etme 2015 full albüm indirme dinleme sitesi farkıyla..
tracklist
01. Kaan Tangöze - Allı Turnam.mp3
02. Kaan Tangöze - Amerikan Kovboyları.mp3
03. Kaan Tangöze - Bekle Dedi Gitti.mp3
04. Kaan Tangöze - Bir Kız Bana Emmi Dedi.mp3
05. Kaan Tangöze - Bir Rüya Gördüm.mp3
06. Kaan Tangöze - Gölge Etme.mp3
07. Kaan Tangöze - Kalmak Türküsü.mp3
08. Kaan Tangöze - Kıyamet.mp3
09. Kaan Tangöze - O Yolda.mp3
10. Kaan Tangöze - Şanlı Millet.mp3
11. Kaan Tangöze - Taksim Meydanı.mp3
12. Kaan Tangöze - Tersname.mp3


 Kaan TANGÖZE Bekle Dedi Gitti şarkısı dinle

Kaan Tangöze Biyografisi:
DUMAN grubunun solisti ve gitaristidir..
5 Eylül 1973'te doğdu.
Tam ismi Rıza Kaan Tangöze dir. Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümü'nü bitirdi. ABD'de University Of Seattle 'da ekonomi üzerine yüksek lisans yaptı. Eğitimini sürdürürken Yakup Trana ile beraber müzik çalışmalarına da devam etti. La,la,la,la isimli bir parçası Amerika 'da yayınlanan iki toplama albümde yer almıştır. Duman kurulmadan önce Ari Barokas ile birlikte Mad Madame isimli cover yapan bir grupları vardı. Grupta elektro gitar çalıyor, vokalistlik yapıyordu.
Kayak, tenis ve futbolla ilgileniyor.
Sahnede kendinden geçen, Kurt Cobain 'e benzetilen, Seattle çıkışlı, Led Zeppelin, Orhan Gencebay dinleyen, karizmatik, sempatik bir şahsiyettir. Ocak 2006'da, Duman grubundan Batuhan Mutlugil ve Yakup Trana'yla beraber, Karanlıkta ve Tam Olsun adlı iki parçanın yer aldığı Karanlıkta isimli bir solo çalışma yaptı...
Kaan çok çay sever.Yemeklerden en çok gözleme,kuru fasülye ve mantıyı sever.Fenerbahçelidir.Futbolu çok sever.Kaan en son Chuck Palahniuk'un "Gösteri Peygamberi" adlı kitabını okudu.Bilgisayar ve cep telefonu kullanıyor.Telefonu bilmediği numaralara açmıyor. Kaan müziğe 8 yaşında piyanoyla başlamıştır.Seattle a gidip orada bir süre müzik eğitimi görmüştür.Kaan tangöze nin annesi adı Fatma Gülay Tangöze dir.İlk okul no su 209. Başak burcudur.İdeal içeceği portakallı votkadır.sigarası marlboro, gitarı ibanez strat american, fender stratocaster diyenlerde var .
Kaan vodka binboa içer.Kaan Tangözenin eski sevgilisi Ahu Paşakay kendini asarak intihar etmiştir. Eski köprünün altında klibinde de oynamıştır.Bal, Oje ve Yanıbasımdan sarkılarını Ahu Paşakay' a yazmıstır.Bal şarkısını kaan ahunun ölümünden sonra hiç bir konserde söylememiştir, bir konserde seyircinin bal die tempo tutarak bağırması sırasında Kaan Tangöze havayı işaret ederek arkasına dönmüştür, yürek burkmuştur bu olay..

Google Aramaları : duman albümleri indir, rock albümü indir, 2015 rock albümü indir, türkçe rock albümü indir, Kaan Tangöze albümü indir, Kaan Tangöze yeni albümü indir, Kaan Tangöze solo albümü indir, Kaan Tangöze rock şarkıları indir, Kaan Tangöze mp3 indir, Kaan Tangöze kimdir, Kaan Tangöze biyografisi, Kaan Tangöze Gölge Etme 2015 albümü indir

Mesajınız İletilmiştir Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

© 2016 mp3 indir, albüm indir, radyo top 40 indir - Tüm Hakları Saklıdır
Template By FIANESIA Diberdayakan oleh