Fenomen Clubbin Top 10 Listesi 28 Nisan 2015 full albüm indir

Fenomen Clubbin Top 10 Listesi 28 Nisan 2015 full albüm indir

fenomen clubbin

Fenomen Clubbin Top 10 Listesi 28 Nisan 2015 full albüm indirme dinleme sitesi farkıyla..

Radyo Fenomen, 12 Eylül 2007′de Cem Hakko ve Olivier Mauxion tarafından İstanbul’da kurulan radyo istasyonu. Radyo, ülke sınırları içerisinde şu anda İstanbul’un yanı sıra Ankara,Antalya, Bursa, İzmir,Kocaeli ve Konya’dan dinlenilebilmektedir. Ayrıca internet ve uydu aracılığıyla tüm dünyadan takip edilebilmektedir.
Olivier Mauxion, Fransa’da geçirdiği on senelik radyo sunuculuğu ve yapımcılığının ardından 1995 senesinde Paris’deki OUI FM’in program yönetmeni oldu. 1998 senesinde yaptığı Amerika seyahatinin ardından uluslararası çapta yayın yapan radyolarda danışmanlık görevi üstlendi ve dünya çapında değişik formatlar geliştirdi. Aynı sene içerisinde İstanbul’a yaptığı bir seyahat esnasında Türkiye’de çok önemli bir medya grubunun sahibi olan Cem Hakko ile tanıştı ve onun radyo grubu olan Power Group bünyesinde baş danışman sıfatıyla çalışmaya başladı.
2007 senesinin sonlarında Olivier Mauxion, Türkiye’de özel geceler ve diskolarda yerli ve yabancı hit parçaların bir arada çalındığını, insanların bunu çok sevdiğini fark etti ve bu tarzda yayın yapan yeni bir radyo kurdu.

tracklist
01. Rehab & Kshmr – Karate.mp3
02. AronChupa – I’m An Albatraoz.mp3
03. Calvin Harris Feat. Big Sean – Open Wide_.mp3
04. Rune RK – Calabria (Firebeatz Remix Edit).mp3
05. Will Sparks feat. Wiley & Elen Levon – Ah Yeah So What.mp3
06. Hardwell & W&W feat. Fatman Scoop – Don’t Stop The Madness.mp3
07. Laidback Luke & Tujamo – S.A.X.mp3
08. Showtek feat. MC Ambush – 90’s By Nature.mp3
09. Dillon Francis & DJ Snake – Get Low.mp3
10. Tiesto & MOTi – Blow Your Mind.mp3


Google Aramaları : arabada dinlemelik müzik indir, baslı müzik indir, hızlı mp3 indir, fenomen hit mp3 indir, boxca mp3 indir, mobil mp3 indir, güncel albüm indir, karışık albüm indir, yabancı albüm indir, radyo fenomen de calan şarkılar indir, güb tıslı şarkı indir, hızlı mp3 indir, radyo fenomen ilk 10 indir, fenomen top 10 indir,

Mesajınız İletilmiştir Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

© 2016 mp3 indir, albüm indir, radyo top 40 indir - Tüm Hakları Saklıdır
Template By FIANESIA Diberdayakan oleh