Akcent Around the World Around the World 2014

Akcent Around the World Around the World 2014 full albüm indir


Akcent Around the World Around the World 2014 full albüm indirme dinleme sitesi farkıyla..

icerik

01. Andale (feat. Lidia Buble)
02. Apagando (feat. Lara Lee)
03. Babylon
04. Faina (feat. L.I.V.)
05. Kamelya (feat. Lidia Buble & DDY)
06. Special Girl (One Love)

indir

keyifli
Akcent – Special Girl (One Love) video klibi izlemek için play tuşuna basınız..

Akcent Around Biyografisi : İlklerde sadece Romanya ve Polonya’da tanınan grup 2004 çıkışlı Kylie isimli şarkısıyla ilk önce Viva Polska sayesinde Avrupa’ya sonrada Dünya’ya yayıldı. Polonya, Romanya, Moldova ve Bulgaristan listesinde 4 hafta 1. kalırken, Almanya, Türkiye, Belçika, İngiltere’de ise 2. sıraya kadar yükselmiştir. Amerika Birleşik Devletlerin’de ise ilk 100′e bile giremesede geniş bir hayran kitlesi oluşturmuştur. 2.tekilleri ise Jokero olmuştur. Bu şarkıda Avrupa ülkerinin hemen hemen hepsinde 1. sıraya oturmayı başarmıştır. Tabi bu sıra genel olarak değil dance grubu olarak nitelendirilebilir.

Gruptan Ayrılmalar ve Yeniden Tanınma :
Grupta 2006 yılında sonra çeşitli sorunlar çıkmıştır ve ilk olarak Marius Nedelcu ayrılmıştır. 6 ay sonra ise Ramona Barta gruptan çeşitli sebebler sonucu ayrılmıştır. Artık grup dağılacak gibi derken 2008 yılının sonunda yeniden bir patlama yaparak hayranları geniş kitleler olmuştur. İlk olarak Lover’s Cry şarkısı Polonya’da ilk çıkıtğı gün 1. olarak bir ilke imza atmış ve Viva Polska spikeri Patricia Bu şarkıda yerinde durmak imkânsız zaten listede bile yerinde durmayan şarkıdan ne beklersiniz demiştir. Lover’s Cry Avrupa tam istenilen başarıyı gösterirken bir anda “Stay With Me” patlaması yaptı ve aynı başarının 2 katını “Stay With Me” şarkısıyla gösterdiler ve bir sürü ödül aldılar. 2009 Mayıs ayındada “That’s My Name” şarkılarını çıkartılar ve yine bir rekora imza attılar. Çoğu Avrupa ülkelerinde hala birinci sıradalar.

Grup Üyeleri :
Adrian Claudiu Sana
Sorin Stefan Brotnei
Mihai Gruia

Eski Üyeler:
Marius Nedelcu
Ramona Barta

Google Aramaları : Akcent albümü indir, Akcent full albümü indir, Akcent 2014 albümü indir, yabancı albüm indir, yabancı son albüm indir, yabancı popüler albüm indir,  Akcent şarkıları dinle,  Akcent mp3 indir,  Akcent düetleri indir,  Akcent hayatı,  Akcent biyografisi,  Akcent videoları izle,  Akcent mp3 indir,  Akcentson albüm indir,  Akcent hayatı,  Akcent albümleri,  Akcent Around the World Around the World 2014 indir, Akcent Around the World Around the World 2014 full albüm download,

Mesajınız İletilmiştir Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

© 2016 mp3 indir, albüm indir, radyo top 40 indir - Tüm Hakları Saklıdır
Template By FIANESIA Diberdayakan oleh